PROJECTEN
Een volledig e-commerce systeem waarmee online kleding wordt verkocht. Gemaakt in Laravel met functionaliteit voor meerdere talen en meerdere betaalserviceproviders. Vele functies zijn hierin verwerkt en het is gekoppeld aan een ook volledig op maat gemaakt back-end systeem.
Een website gericht op veilig douchen in een dag, welke is gebouwd in Laravel. Een zeer succesvolle website in het genereren van leads.
CommaVastgoed is een Codeigniter website die alle informatie geeft omtrent de beschikbare panden met afbeeldingen en locaties van elk object dat online staat.
Tofliving is een Laravel website die een overzicht geeft van hun volledige aanbod in luxe meubilair.
Sjors is een informatieve WordPress website. Een website met allerlei pagina’s zoals Over Ons en Contact en de mogelijkheid om online verzoeken in te dienen.
Viepeople is een CodeIgniter website die informatie biedt over een HR onderneming. Je kunt online een contactverzoek indienen voor meer informatie over:

Bataviaboxsprings is een informatieve website omtrent op maat gemaakte hoog-laag boxsprings. Je kunt ook een brochure aanvragen en de locatie van de showroom bepalen:

AndMe is een app die je helpt eenvoudig een verbinding met je telefoon te kunnen maken. De app is beschikbaar voor iOS en maakt het makkelijk contacten, notities en profielfoto’s te bewaren en veel meer.komt binnenkort

Inside Rotterdam is een stadsapp waar je de leukste locaties van de stad Rotterdam kunt vinden, inclusief relevante informatie en een mogelijkheid deze informatie op te slaan.

Dutchplayers is een e-commerce website gemaakt met Laravel met als doel het online verkopen van schilderijen. Bekijk honderden schilderijen online, voeg ze aan de winkelwagen toe en maak snel en eenvoudig een betaling.