case studies
The Musthaves
Onze klant is actief in de damesmode en -kleding. Zij hebben hun magazijnen in Zeewolde, Nederland. Onze klant verkoopt van alles, van dameskleding tot accessoires zoals riemen, tassen, kettingen, armbanden, en allerlei soorten schoenen.
Ad-o-Matic
We hebben Facebook-advertenties gebruikt voor projecten van onze klanten en onze bedrijven. We kwamen veel beperkingen tegen die de Facebook Ad Manager heeft.
Crypto2Cash

Crypto2Cash is een Europees bedrijf, dat het frustrerende werk van het verkopen van cryptocurrency makkelijk en snel maakt.

Comma Vastgoed

CommaVastgoed is een website gemaakt in CodeIgniter die allerlei informatie over vastgoed geeft dat deze makelaar te koop en te huur heeft.

Agriton
Onze klant Agriton Group Nederland is in de volksmond beter bekend als Agriton. Al meer dan 25 jaar is het bedrijf actief in de land- en tuinbouw.
AR Studio Pro
We hebben een op augmented reality gebaseerd product gebouwd, genaamd AR Studio Pro. Wij, Orange Genesis, wilden de kracht van trending technologieën zoals augmented reality, wearable, AI (Artificial Intelligence), enz.
Altermedia
Onze opdrachtgever Altermedia is een van de toonaangevende reclamebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt reclamediensten aan in Nederland en België. De USP van het bedrijf is om haar klanten haar doelgroepen te laten bereiken op het juiste moment.
Sokrates
Sokrates is onze in Nederland gevestigde klant. Het is een kennisbank platform dat mensen helpt bij het zoeken naar allerlei soorten gewenste informatie.