CASE STUDY DETAIL
Sokrates
Sokrates is onze in Nederland gevestigde klant. Het is een kennisbank platform dat mensen helpt bij het zoeken naar alle informatie die ze zoeken. Onze klant had een idee om een platform te bouwen dat kan werken als een kennisbank en een boekenplank voor zijn gebruikers. De gebruikers van het platform, Sokrates genaamd, kunnen hun eigen boekenplank bouwen binnen het platform. De boekenplank kan verschillende eBooks, PDF’s, en andere informatie opslaan in een PDF-formaat. Een gebruiker van de Sokrartes kan het platform gebruiken om op elk moment de gewenste informatie te vinden. Op het moment van surfen, krijgt de gebruiker twee opties om de informatie te vinden. Een daarvan is de boekenplank van de gebruiker en een andere is wereldwijde bronnen die online beschikbaar zijn. Als de gebruiker ervoor kiest om informatie te vinden in de boekenplank, zal het systeem alle bronnen verkennen die zijn opgeslagen in de boekenplanksectie van het platform. Wanneer het antwoord op de gestelde vraag is gevonden, zal het het geschreven antwoord tonen als een zoekresultaat samen met de titel van de PDF als bron van het antwoord. Als de gebruiker ervoor kiest om het antwoord van de online bronnen te vinden, zal het systeem miljoenen online bronnen controleren om het antwoord van de gestelde zoekvraag in de Sokrates te vinden. Zodra het passende antwoord is gevonden, wordt het antwoord op de zoekopdracht getoond, samen met de link, die de informatiebron is. Hier heeft de gebruiker een optie om het antwoord op te slaan in zijn of haar boekenplank in PDF-formaat. Bovendien kunnen de gebruikers de vragen op het platform stellen en kunnen experts op die vragen reageren. Onze klant wilde dit idee omzetten in een werkend platform in de vorm van een website.
De voordelen van Orange Genesis
Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Daarom bieden wij de volgende voordelen in de projecten die wij behandelen:
Talen
CodeIgniter, Python, JavaScript, HTML, PHP, CSS, Bing APIs
Platform
CodeIgniter, Python, JavaScript, Bing APIs
Type
Een web app die zijn gebruikers laat surfen naar antwoorden in de in-app boekenplank of online bronnen of vragen kan stellen aan de experts op het platform.

Belangrijkste kenmerken

 • Een volledig op maat gemaakt en innovatief thema- en sjabloonontwerp voor de website en de verschillende modules zoals boekenplank, vraag & antwoord, verkennen, en nog veel meer.
 • Web app ontwikkeling om het te laten zien als een website met surfen, boekenplank, en Q&A pagina’s.
 • Integratie van Bing API’s om de online bronnen te verkennen om het antwoord op de gestelde zoekopdracht te vinden.
 • Integratie van Python API om het antwoord in een specifiek en gemakkelijk te begrijpen formaat te tonen.
 • AI-algoritmen toegevoegd om het zoeken nauwkeuriger, geautomatiseerd en snel te maken. Het helpt bij het vinden van de juiste informatie en toont deze in een gemakkelijk te begrijpen formaat.
 • Ingebouwde boekenplank, waarmee gebruikers onbeperkt eBooks en PDF’s kunnen uploaden om later te bekijken.
 • Bouwde een AI-gedreven zoekmachine functie. Het helpt gebruikers om binnen een paar seconden door de boekenkast of overvloedige online bronnen te surfen en het antwoord op de gestelde vraag te krijgen.
 • De gebruiker kan het gevonden resultaat als PDF opslaan in zijn/haar boekenplank, zodat het ook in de toekomst kan worden geraadpleegd.
 • Mogelijkheid tot chatten met de experts om gedetailleerde informatie te krijgen over de vragen die gebruikers kunnen hebben.
 • We hebben ook de chat-functie gebouwd samen met expert toegang. Experts zijn een andere gebruiker van het Sokrates platform. Zij zullen chatten met de gebruikers op zoek naar antwoorden op de ingewikkelde vragen of behoefte aan een gedetailleerde uitleg over het antwoord.
 • Het toont ook statistieken met betrekking tot het aantal zoekopdrachten, het aantal bronnen opgeslagen in de boekenplank functie, en nog veel meer.
Resultaten
 • Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk webontwerp
 • 98,55% van de klanttevredenheid
 • 82,37% van klantenbehoud
 • 100% gebruik van de boekenplankfunctie
 • 76,86% gesprekken met de deskundigen
 • En nog veel meer
De oplossing die wij aan onze klant hebben geboden
De klant had een idee voor het project en wilde een volledig nieuwe web app bouwen in de vorm van een website. Op basis van de verzamelde vereisten stelden we de technologieën voor om dit web platform te ontwerpen en te ontwikkelen. Zodra de klant het voorstel had goedgekeurd, begon ons creatieve designteam met het ontwerpen van de webpagina lay-outs voor verschillende pagina’s en modules. De klant keurde onze ontwerpen in één keer goed. Zodra de ontwerpen waren afgerond en geïntegreerd in de website, ontwikkelde ons CodeIgniter ontwikkelingsteam het hele platform. Ze ontwikkelden de vereiste Python API’s en integreerden deze in het platform om het zoeken en weergeven van de informatie te vergemakkelijken. Onze web ontwikkelaars integreerden ook de Bing API’s om de zoekmachine functie toe te voegen aan het platform. Na het website ontwikkelingsproces heeft het team de code en website geoptimaliseerd volgens de SEO-standaarden, zodat het razendsnel kan werken. Bovendien heeft ons test- en QA-team de kwaliteitsborging en het testen uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het platform zonder haperingen 100den gebruikers tegelijkertijd kan bedienen. Onze klant is tevreden met het geleverde platform en onze professionele aanpak.
Neem contact op