CASE STUDY DETAIL
Comma Vastgoed
Het is een vastgoedbedrijf gevestigd in Amersfoort, Nederland. Het bedrijf levert al lange tijd diensten aan zijn klanten. Het biedt een marktplaats in de onroerend goed sector. Het bedrijf werkt als een platform om kopers met verkopers te verbinden. Het maakt ook gebruik van verschillende marketing tactieken om de juiste koper met de juiste verkoper te verbinden en vice versa. Enkele van de marketing tactieken die het bedrijf gebruikt zijn Guerrilla marketing, online marketing, en betaalde campagnes. Het bedrijf wilde een website bouwen, die kan werken als een platform om onroerend goed weer te geven voor aankoop, lease, verkoop, huur, taxatie, en investeringen.
Het bedrijf wilde een veilige, schaalbare en gebruiksvriendelijke website ontwikkelen om kopers de eigenschappen van hun interesse te laten verkennen en voorgedefinieerde acties te laten ondernemen, zoals het downloaden van de brochure.

Met hun website ontwikkeling eisen, namen ze contact met ons op. Wij zorgden voor de top tot bodem diensten met betrekking tot de website ontwikkeling voor hun bedrijf.

De voordelen van Orange Genesis
Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Daarom bieden wij de volgende voordelen in de projecten die wij behandelen:
Talen
CodeIgniter, PHP, HTML, JavaScript, CSS, RealWorks APIs
Platform
CodeIgniter, JavaScript, Realworks APIs
Type
Ontwikkeling van een website om verschillende vastgoedeigenschappen weer te geven en te verkennen en om voorgedefinieerde acties voor kopers mogelijk te maken.

Belangrijkste kenmerken

 • Aangepaste website thema en template ontwerp volgens de laatste design trends
 • Website ontwikkeling voor 15+ webpagina’s inclusief, eigendom pagina’s, home pagina, over ons pagina, contacteer ons pagina, etc.
 • Integratie van RealWorks API’s om de vastgoedobjecten te tonen die beschikbaar zijn voor verhuur, aankoop, investeringen, enz.
 • Geïntegreerde inhoud en andere middelen op de website om de site te voltooien met alle vereiste pagina’s
 • Geoptimaliseerde website op basis van de nieuwste SEO-normen om ervoor te zorgen dat de website sneller presteert en de SEO-resultaten verbetert
 • Geïnteresseerde klanten (kopers of huurders) kunnen voorgedefinieerde acties ondernemen, zoals brochures downloaden, contactgegevens bekijken, enz.
 • En nog veel meer
Resultaten
 • Verbeterde websiteprestaties en gebruiksvriendelijkheid
 • Verbeterde klantenervaring
 • Geautomatiseerde buyer’s journey
 • Verhoogde productiviteit tot 28,99%
 • Verhoogd bereik met 38,55%
 • Verhoogde lead generatie
 • Verhoogde verkoop en inkomsten
 • Verhoogde klantenbinding en -retentie
De oplossing die wij aan onze klant hebben geboden
Comma Vastgoed is een van de toonaangevende vastgoedbedrijven in Amersfoort. Het bedrijf is op zoek naar een nieuwe website die een uitzonderlijke ervaring kan leveren aan haar klanten. Bovendien wilden ze ervoor zorgen dat de eigendommen kunnen worden weergegeven op hun website zonder enige menselijke tussenkomst of gegevensinvoer op de website. Zodra ons team hun eisen begreep, stelden we CodeIgniter voor als de belangrijkste website ontwikkelingstechnologie. Bij de start van het project, hebben we hen een creatieve website thema en template ontwerpen. Zodra de klant het ontwerp had goedgekeurd, begon ons CodeIgniter ontwikkelingsteam met de ontwikkeling van de website. Samen met de website ontwikkeling, integreerde ons web development team ook RealWorks API’s in de website. Deze integratie heeft als doel om alle vastgoed objecten op de website weer te geven, zonder enige noodzaak voor het invoeren van gegevens. Ons team heeft ook geïnvesteerd in het optimaliseren van de website volgens de nieuwste SEO-normen, zodat de klant de gewenste prestaties en pagina laad snelheid kan ontvangen. Comma Vastgoed gebruikt de website ontwikkeld door onze CodeIgniter experts. Ze zijn echt blij met onze deliverables en professionaliteit. We hebben een sterke zakelijke relatie met Comma Vastgoed. De toekomstige verbeteringen aan de website zal worden uitgevoerd door ons team alleen.
Neem contact op