CASE STUDY DETAIL
Altermedia
Onze opdrachtgever Altermedia is een van de toonaangevende reclamebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt reclamediensten aan in Nederland en België. De USP van het bedrijf is om haar klanten haar doelgroepen te laten bereiken op het juiste moment. Het bedrijf biedt reclame aan op verschillende platforms, zoals vrachtwagens, taxi’s, spiegelstickers, WoW-schermen, enz. Altermedia wilde een web-app bouwen die hen kan helpen bij het beheren van vrachtwagenreclamecampagnes. Het uiteindelijke doel van de web app was dat het beheer van vrachtwagenreclamecampagnes eenvoudiger en sneller wordt voor hun klanten en henzelf. Bovendien wilde het bedrijf belangrijke prestatiecijfers verzamelen, zoals de huidige locatie van de vrachtwagen, hoeveel mensen de vrachtwagenadvertentie hebben bekeken, hoeveel regio’s door de vrachtwagen werden bestreken, enz. Altermedia wilde een webapplicatie bouwen die robuust, schaalbaar en veilig is. Deze webapplicatie zou toegankelijk zijn voor klanten en beheerders. Daarom moeten web app ontwikkelingsexperts overwegen apps te bouwen voor beide soorten gebruikers. Met hun behoefte aan web app ontwikkeling, namen ze contact met ons op. Van het voorstellen van de juiste web app ontwikkeling technologieën voor het bouwen en implementeren van de web app, hebben we met succes het product geleverd waar het bedrijf naar op zoek was.
De voordelen van Orange Genesis
Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Daarom bieden wij de volgende voordelen in de projecten die wij behandelen:
Talen
Laravel, Vue.Js, HTML, CSS
Platform
Laravel en Vue.Js
Type
Web apps voor admin om advertenties en klanten te beheren en klanten om vrachtwagen advertentie campagnes te beheren.
Belangrijkste kenmerken
 • Op maat gemaakte web app lay-out ontwerpen
 • Laravel ontwikkeling om de backend van de web applicaties te bouwen
 • Vue.Js ontwikkeling om de frontend van de webapplicatie te bouwen
 • Aanpassing van het frontend ontwerp van de web apps
 • Module klantenbeheer voor admin
 • Vrachtwagen advertentiecampagne creatie, update, verwijder functies
Resultaten
 • Meer dan 70,45% van de productiviteitsstijging
 • Verbeterde klantentevredenheid
 • Eenvoudiger beheer van vrachtwagen advertentiecampagnes
 • Duidelijke en nauwkeurige statistieken
 • Verbeterde resultaten van de vrachtwagenadvertenties op basis van de duidelijke gegevens
 • Verhoogde klantenbinding en -retentie
De oplossing die wij aan onze klant hebben geboden
Wij stelden Laravel ontwikkeling voor om de backend van de web applicaties te bouwen en Vue.Js ontwikkeling om de frontend van de web applicaties te bouwen. Onze innovatieve ontwerpers ontwierpen de thema’s voor de web applicaties. Aan de andere kant heeft ons team van Laravel ontwikkelaars en Vue.Js ontwikkelaars web applicaties gebouwd met alle benodigde functies en modules. Onze backend-ontwikkelaars hebben ook API’s van route 42 geïntegreerd om de lengte- en breedtegraad en andere gegevens bij te houden om de prestaties van de advertentiecampagnes te volgen. Onze web app ontwikkelaars hebben ook meerdere beveiligingsmechanismen geïntegreerd om ervoor te zorgen dat klanten van Altermedia en de admin van het bedrijf veilig toegang kunnen krijgen tot alle functies. Deze web app is met succes opgeleverd aan het bedrijf en wordt momenteel gebruikt door Altermedia voor het beheer van zijn advertentiecampagnes voor vrachtwagens. We hebben een doorlopende relatie met de klant en we zullen de vereiste frontend of backend ontwikkelingsdiensten leveren voor de geleverde web apps of toekomstige projecten van het bedrijf.
Neem contact op