CASE STUDY DETAIL
Agriton
Onze klant Agriton Group Nederland is in de volksmond beter bekend als Agriton. Al meer dan 25 jaar is het bedrijf actief in de land- en tuinbouw. Het bedrijf produceert en levert verschillende producten die de biologische, fysische en chemische aspecten in de land- en tuinbouw verbeteren. De producten van Agriton verbeteren de cyclus van bodem – plant – dier – mest. In het bijzonder biedt Agriton producten voor Nutriënten & Hulpstoffen, Huis & Tuin, Bodem & Gewas, en Veehouderij. Agriton wilde een betere en geoptimaliseerde website bouwen voor haar productaanbod. Bovendien wilde het bedrijf individuele websites om hun aanbod van elke specifieke productcategorie te laten zien. De vertegenwoordiger van het bedrijf nam contact met ons op met hun eisen.
De voordelen van Orange Genesis
Wij streven naar een hoge klanttevredenheid. Daarom bieden wij de volgende voordelen in de projecten die wij behandelen:
Talen
WordPress, HTML, CSS
Platform
WordPress
Type
Product showcase sites samen met de belangrijkste land-en tuinbouw product website met de aangepaste thema-ontwerp
Belangrijkste kenmerken
  • Aangepast themaontwerp en HTML-integratie
  • WordPress website ontwikkeling voor een totaal van 5 websites
  • Website SEO optimalisatie om paginasnelheid en andere SEO factoren te verbeteren
  • Video en grafische optimalisatie voor sneller laden van pagina’s
  • Integratie van beveiligingsmechanismen
  • Integreerde WordPress plug-ins en configureerde ze volgens de beste standaarden
  • En meer
Resultaten
  • Verbeterde website SEO score met opmerkelijke website optimalisatie
  • Gemakkelijk beheer van verschillende producten, marketingmateriaal, enz.
  • Verbeterde reis van websitebezoekers
De oplossing die wij aan onze klant hebben geboden

Onze creatieve website ontwerpers begonnen met het ontwerpen van website thema’s en templates voor alle 5 websites. Zodra de aangepaste thema’s waren geselecteerd, integreerden onze website-ontwikkelaars de thema’s. Onze klant geeft de voorkeur aan het toevoegen van inhoud zoals blog posts, afbeeldingen, video’s, enz. op een continue basis aan de websites. Daarom kozen we voor het WordPress platform als website ontwikkelingsplatform omdat het een gemakkelijk te gebruiken content management systeem is. Ons deskundige WordPress ontwikkelingsteam bouwde alle vijf websites. Daarnaast optimaliseerde het team code, video’s, afbeeldingen en andere elementen van websites om de sites te optimaliseren volgens de SEO-normen. Extra beveiligingsmechanismen en WordPress plug-ins zijn ook geconfigureerd om uitstekende prestaties van alle sites te garanderen. Onze klant is zeer tevreden met onze diensten. We zijn nog steeds onze klanten aan het helpen als hun website onderhoudsbedrijf.

Neem contact op