Topmodules van Prestashop die e-commerce ontwikkeling mogelijk maken

Jan 23, 2023 | Uncategorized

Prestashop heeft e-commerce webontwikkeling uiterst gemakkelijk en handig gemaakt. Prestashop is een open-source e-commerce software die u in staat stelt om uw eigen online winkel te creëren. Met Prestashop winkel ontwikkeling, kunt u uw idee van het hebben van een online aanwezigheid omzetten in een realiteit. Prestashop is geladen met tal van geavanceerde functies. Als u van plan bent om uw eigen robuuste online winkel te maken, is het zinvol om een Prestashop ontwikkelaar in te huren.

Prestashop winkel ontwikkeling is zeer eenvoudig en probleemloos. Uw online winkel kan binnen een paar uur klaar zijn om verschillende producten te verkopen simpel door het gebruik van Prestashop. Prestashop biedt een heleboel modules voor e-commerce webontwikkeling.

Hier zijn de 5 beste modules van Prestashop voor e-commerce webontwikkeling.

1) Single-step checkout

Tegenwoordig doen klanten graag sneller aankopen zonder verspilling van te veel tijd. De Prestashop winkel ontwikkeling biedt een één-stap probleemloze en handige checkout. Het elimineert multi-step checkouts en maakt het hele proces sneller en handig. Deze module is compatibel met verschillende smartphone resoluties. Deze module biedt een uitmuntende winkelervaring voor gebruikers op verschillende mobiele apparaten.

2) StoreYa

Facebook is het grootste social media netwerk over de hele wereld. Op een enkeling na, heeft de meerderheid van de mensen over de hele wereld een Facebook account. Gezien het aantal Facebook-gebruikers is de doelgroep voor uw online winkel enorm. StoreYa is een module die u in staat stelt om uw gehele online winkel direct te importeren naar Facebook. Het duurt slechts een paar klikken en uw import is gedaan. Zodra de Prestashop met succes is geïmporteerd op Facebook, kunt u deze eenvoudig naar uw wensen aanpassen zoals op uw website. Met behulp van de StoreYa-module, kunt u gemakkelijk het verkeer naar uw online winkel verhogen, de verkoop stimuleren en inkomsten genereren.

3) Nieuwsbrief en Statistieken

Deze Prestashop winkel ontwikkelingsmodule kunt u uw eigen nieuwsbrieven aanpassen, maken, en verstuur aan mensen over de hele wereld. Met deze module, kunt u echt een heleboel dingen doen met kleuren, lettertypen, ontwerpen en lay-outs. Een aangepaste of gepersonaliseerde nieuwsbrief die naar het doelpubliek wordt gestuurd, heeft als doel hen bewust te maken van de verschillende producten die u aanbiedt. Met deze module kunt u de nieuwsbrieven ook in meerdere talen e-mailen.

4) Cache beheerder

De cache manager module in Prestashop winkel ontwikkeling helpt bij het verminderen van de laadtijd van de webpagina. Met behulp van deze module kunnen specifieke gedeelten van uw e-commerce website in de cache worden opgeslagen. Cache manager verhoogt de betrokkenheid van klanten door het aanbieden van supersnelle laadtijd. Het is waargenomen dat het merendeel van de winkelwagen verlating gebeurt als gevolg van traag laden van pagina’s. Deze module helpt bij het overwinnen van deze uitdaging, het verstrekken van naadloze en superieure website navigatie aan de gebruikers. Uiteindelijk stimuleert dit de verkoop en verhoogt het conversiepercentage dat bijdraagt aan de bottom line van het bedrijf.

5) Bescherming van de inhoud

Deze module beschermt en beveiligt de inhoud van uw online winkel tegen elke vorm van plagiaat en misbruik. Uw concurrenten kunnen proberen om afbeeldingen en inhoud van uw online winkel over te nemen en beweren dat het hun eigen inhoud is. Om dit te voorkomen, schakelt de contentbeveiligingsmodule selectie, rechtsklikken en zelfs drag-drop op uw website uit. Dit zorgt ervoor dat uw inhoud veilig en beveiligd is.

Als u een online winkel wilt bouwen, kan Prestashop een geweldig hulpmiddel platform voor online winkel ontwikkeling zijn. Wij bieden Prestashop ontwikkeling en u kunt ook huren Prestashop ontwikkelaars van ons. Voor meer informatie, contact met ons op.

Neem contact op