Case Studie: Orange Genesis ontwikkelde landbouwwebsites

Jan 23, 2023 | Uncategorized

Orange Genesis IT is een toonaangevend IT-bedrijf gevestigd in Zeewolde, Nederland. Sinds 2011 levert het bedrijf e-commerce webwinkel ontwikkeling, websiteontwikkeling, mobiele app ontwikkeling, en andere IT-diensten en oplossingen aan zijn klanten met behulp van zijn softwareontwikkeling. Het bedrijf heeft honderden tevreden klanten over de hele wereld. Onlangs heeft het bedrijf nog een naam toegevoegd aan de lijst van tevreden klanten.

Onlangs heeft het bedrijf de succesvolle voltooiing aangekondigd van zijn WordPress ontwikkelingsproject voor een klant die werkzaam is in het landbouwdomein.

Naam van het project: Agriton

Verticale industrie: Landbouw

Gebruikte technologieën: WordPress, MS SQL

Toegevoegd Technische Aspecten Behandeld:

 • SEO optimalisatie
 • Uitvoering van veiligheidsmaatregelen

Geïnvesteerde tijd: 4 weken

Uitgevoerde activiteiten:

 • Websiteontwerp op maat
 • Responsive websiteontwikkeling in WordPress
 • Website en code optimalisatie gebaseerd op SEO standaarden en best practices
 • Fijn afgestemde maatregelen in verband met de snelheid waarmee pagina’s worden geladen
 • Toegevoegde veiligheidsmaatregelen om website en gegevens veilig te stellen
 • SSL-certificaat installatie en configuratie
 • En meer

Ontwikkelde websites:

https://agriton.nl/

Het is de belangrijkste website van het bedrijf, die alle producten en aanbiedingen van het bedrijf laat zien. Het bedrijf heeft vier hoofdaanbiedingen:

 • Nutriënten en hulpstoffen
 • Bodem en gewas
 • Veehouderij
 • Huis & Tuin

Orange Genesis heeft nog 4 andere websites ontwikkeld, elk met meer gedetailleerde informatie voor elk belangrijk aanbod van Agriton. Ook deze websites zijn gebouwd met deskundige WordPress ontwikkeling en zijn mobiel vriendelijk. Elk van deze websites is opgezet als een sub-domein van de hoofdwebsite:

https://nutrientsandadjuvants.agriton.nl/

Deze website richt zich specifiek op het projecteren van Nutriënten & Adjuvantia.

https://soilandcrop.agriton.nl/

Deze website is ontwikkeld om alle informatie over Bodem en Gewassen onder de aandacht te brengen.

https://animalhusbandry.agriton.nl/

Deze website is gewijd aan de veeteelt en alles wat daarmee samenhangt.

https://homeandgarden.agriton.nl/

Deze website is ontwikkeld om Huis en Tuinproducten en aanbiedingen te tonen.

Alle vijf de websites zijn vanaf nul ontwikkeld met behulp van WordPress. De WordPress Development Experts van Orange Genesis IT hebben ervoor gezorgd dat er een volledig responsieve website is gebouwd voor de hoofdsite en vier sub-domeinen. Bovendien werkten ze aan het toevoegen van alle verschillende zoekmachine optimalisatie coderingsstandaarden, zodat de website en sub-domeinen sneller kunnen laden, de benodigde informatie boven de fold kunnen leveren, zoekmachine indexering gemakkelijker maken, en de resultaten van zoekmachine optimalisatie campagnes kunnen stimuleren.

Elke website (hoofdwebsite en sub-domeinen) ontwikkeld door de WordPress ontwikkelingsexperts van het bedrijf heeft verschillende secties en meerdere webpagina’s om alle benodigde informatie te verstrekken aan websitebezoekers. Elk van deze sites bevat video’s, nieuws secties, afbeeldingen, en andere media. Zelfs als de sites media bevatten, hebben de web ontwikkelingsexperts van Orange Genesis IT ervoor gezorgd dat de pagina laadsnelheid van de site niet wordt beïnvloed door video’s en andere afbeeldingen. Tegelijkertijd hebben de ontwikkelaars er ook voor gezorgd dat de kwaliteit van de video’s of afbeeldingen niet wordt beïnvloed door optimalisatie. In een notendop, een zeer schaalbare, veilige en SEO-vriendelijke website is ontwikkeld door het team van Orange Genesis.

Neem contact met ons op om te weten hoe onze WordPress ontwikkelingsexpertise u verder kan helpen.

Neem contact op