Orange Genesis maakte een app voor vrachtwagen reclamebedrijf

Jan 23, 2023 | Uncategorized

Wij, Orange Genesis IT, zijn een van de toonaangevende web app-ontwikkelingsbedrijven gevestigd in Nederland. Wij hebben onze wereldwijde klanten voorzien van onze web development diensten, zoals web app ontwikkeling, websiteontwikkeling, e-commerce portal ontwikkeling, etc. In deze blog, gaan we een kort verslag van een van de succesvolle projecten van web app ontwikkeling te delen.

We hebben een feature-rijke webapplicatie gebouwd voor een toonaangevend Truck Advertising bedrijf gevestigd in Nederland.

Naam van het Project: Altermedia

Branche Verticaal: Reclame en marketing

Gebruikte technologieën: Laravel, Vue.Js, HTML, CSS

Aangeboden diensten: Web app ontwikkeling

Geïnvesteerde tijd: 4 weken

Uitgevoerde activiteiten:

Web app thema ontwerp

Vue.js ontwikkeling om front-end te bouwen

Laravel ontwikkeling om backend te bouwen

API-integratie om een aantal statistieken toe te voegen van een derde partij platform gebruikt door het bedrijf

Lees de volledige case study van Altermedia hier.

Wat doet het ontwikkelde platform?

Altermedia biedt vrachtwagenreclamediensten aan in België en Nederland. Het bedrijf volgt de vuistregel van het targeten van B2B-publiek met effectieve vrachtwagenreclame. Wanneer de automobilisten in de buurt komen van de vrachtwagen met de advertentie, zal de advertentie de aandacht van de automobilisten trekken. Altermedia heeft vrachtwagens die zowel op snelwegen als op lokale wegen rijden om meer bereik te geven aan de adverteerders die gebruik maken van de service van Altermedia.

We hebben een web app ontwikkeld voor Admin en klanten om alle benodigde functies te bieden. Admin krijgt functies om advertenties te creëren, samen met bewerken en verwijderen functies. Admin kan ook alle advertentiecampagnes voor vrachtwagens en hun prestaties bekijken. Aan de andere kant, krijgen klanten gedetailleerde statistieken met betrekking tot de prestaties van hun advertenties.

Wanneer een klant het project voor vrachtwagenreclame bij Altermedia start, biedt het bedrijf een dashboard aan de klant. Op het dashboard kan de klant real-time statistieken zien.

De real-time statistieken bevatten de volgende informatie:

Een “Heat Map” van alle routes waarop de truck al heeft gereden

Het totale aantal kilometers dat de vrachtwagen al heeft afgelegd met de advertenties van de klant

Het totale aantal doelgroepen dat de vrachtwagenadvertentie al heeft gezien

En meer

De hele web app is ontwikkeld door de web app ontwikkelingsexperts van Orange Genesis IT. Het heeft een schone navigatie en ontwerp om ervoor te zorgen elk element en functie van de web app zijn gemakkelijk te begrijpen. De hele app is bliksemsnel omdat hij is gebouwd om snel te werken. Het is ook een zeer schaalbare web app. Dit betekent dat het een onbeperkt aantal klanten aankan die Altermedia hebben gecontracteerd om hun vrachtwagenreclameservice te gebruiken. We werken nog steeds samen met het bedrijf om doorlopende ondersteuning, onderhoud en aanpassingsdiensten aan te bieden.

Afsluitende opmerkingen

We hebben een volledig op maat gemaakte web app gebouwd voor Altermedia. De ontwikkelde web app richt zich op het afhandelen van Admin- en klantenaccounts en gerelateerde functies. Het kan verschillende statistieken monitoren en deze op een begrijpelijke manier tonen, zodat de ROI over vrachtwagenadvertenties kan worden gemeten. Als u geïnteresseerd bent in het bouwen van een web app, kunt u onze web app ontwikkelingsexperts inhuren. Neem contact met ons op om uw project te bespreken.

Neem contact op