Orange Genesis bouwde Go Mingle-website voor een openbaar socialiseringsconcept

Jan 23, 2023 | Uncategorized

Wij, Orange Genesis IT, voorzien onze wereldwijde klanten met onze verschillende IT-diensten. Onze websiteontwikkeling diensten zijn een van de meest populaire diensten onder onze wereldwijde klanten. Wij hebben duizenden websites voor onze klanten gebouwd. In deze blog, gaan we praten over een van de websiteontwikkeling projecten die we met succes hadden afgerond.

We hebben een high-performance website gebouwd voor een online public socializing concept van een in Amsterdam, Nederland gevestigd bedrijf.

Naam van het bedrijf: Go Mingle

Branche Verticaal: Amusement

Gebruikte technologieën: Python, Django frameworks, Vue.js, PostgreSQL

Aangeboden diensten: Websiteontwikkeling

Geïnvesteerde tijd: 3 maanden

Uitgevoerde Activiteiten:

Van scratch af aan ontwerpen van het thema en de lay-out van verschillende pagina’s van de website, zoals homepagina, contact pagina, over ons pagina, gebruikersprofiel pagina, evenementen pagina, etc.

Vue.js ontwikkeling om het front-end van het bedrijf te bouwen door onze Vue.js ontwikkelaars

Django framework en Python-gebaseerde backend ontwikkeling door onze backend ontwikkelaars

Database ontwerp en ontwikkeling met behulp van PostgreSQL

Chat functieontwikkeling door de backend ontwikkelingsexperts

Beveiliging mechanisme implementatie om de website veilig en beschermd te maken

Website optimalisatie om een snellere en beter presterende website te verzekeren

Hoe werkt de ontwikkelde website voor Go Mingle?

Het is een publieke socialisatie website, die de eenzaamheid van de mensen laat bestrijden. Het is een wereldwijde website, maar het is vooral populair in Nederland. Met nominale inschrijf- en lidmaatschapskosten, kunnen mensen gelijkgestemde mensen vinden om mee om te gaan. Het concept is om mensen te helpen partners te vinden voor de activiteiten die ze graag willen doen, maar geen partner hebben om het plezier te verdubbelen. Bijvoorbeeld, als iemand graag gaat winkelen in de stad, maar haar man weigert haar te vergezellen, dan kan ze een evenement op de website zetten; gelijkgestemde mensen uitnodigen om mee te gaan. En zo zal ze een groep mensen hebben om haar te vergezellen om te gaan shoppen. Nadat men lid is geworden van het platform, kan men deelnemen aan elk evenement, of een evenement creëren en een onbeperkt aantal leden van het platform uitnodigen.

Wij hebben de volledige website ontwikkeld en hebben alle functies geïmplementeerd die nodig zijn om het concept van Go Mingle te laten werken. Onze backend-ontwikkelaars hebben het registratieformulier gebouwd met integratie van de betalingsgateway. Ze hebben ook algoritmes toegevoegd om de gebruikers van het platform te matchen met de evenementen gepubliceerd op de website op basis van gemeenschappelijke interesses. Afgezien van dit, hebben we ook functionaliteit gebouwd om gebruikers uit te nodigen. We hebben e-mail-API’s geïntegreerd in het ontwikkelde platform, dus wanneer een evenementmaker een gebruiker uitnodigt, zal het platform een e-mailuitnodiging sturen naar de uitgenodigde gebruikers. Zij kunnen de uitnodiging voor het evenement verkennen, accepteren en afwijzen. Daarnaast kunnen ze ook met elkaar chatten, aangezien ons front-end-ontwikkelingsteam een chatfunctie heeft gebouwd voor de gebruikers van Go Mingle. De gebruikers kunnen ook zoeken naar de evenementen van hun interesse op het platform. We hebben ook pakket-gebaseerde toegankelijkheidsfuncties toegevoegd. De gebruikers met een gratis abonnement kunnen alleen evenementen verkennen, maar kunnen niet deelnemen of een evenement creëren zoals gebruikers met een betaald abonnement.

Afsluitende opmerkingen

De website is ontwikkeld, geleverd en in gebruik door onze klanten en klanten van onze klanten. Het is een van de meest populaire publieke socializing websites in Nederland. We hebben een website, permissie-based access, search event, invite guests, en chat functies voor de site gebouwd. Uitstekende beveiliging en snelheid zijn extra deliverables.

Als u geïnteresseerd bent in onze websiteontwikkeling diensten of als u websiteontwikkeling experts wilt inhuren, neem dan contact met ons op.

Neem contact op